Posts

Showing posts from June, 2013

ehem..

assalamualaikum.. :)

alhamdulillah, kte msih bernafas hingga ke hari ni, dan alhamdulillah, sye update blog kat umah ari ni.. :)) hm, stakat ni, msih lg dlm mood seronok bercuti di umah.. :))

so, haha, klakar plak bila tetiba sye nengok viewer sye mkin bertambah dgn drastik.. ohhh, rupa - rupanya korg sume suka cter psal cinta ea??? haha, spe x suka psal cinta kan.. smpai2 fmily sye sume bce.. waaaaaa.. kantoi sudah.. *padan muka ko asiah.. hahahah.. hm, x pe la, sye rse bercinta tu x slah cuma kne ada cara dan tidak melanggar hukum agama serta bercinta dgn niat yg btul.. huhu.. *ayat cover.. hahahah

hmm.. so, cuti sye yg baru mula ni byak diisi dgn membaza buku yg bertajuk Sebelum Aku Bernikah.. wau, psal cinta lg post kali ni.. hehe.. x de, buku ni bgus sbb pnulis buku ni punya pndpt sndiri mngenai cinta dan bgaimana utk bercinta sterusnya ke alam rumah tangga.. so, defini cinta bg beliau ialah "sekiranya benar cinta, mesti mahu bersama ke syurga. apa - apa yg membawa ke neraka, i…

DRAMA..

assalamualaikum.. :)

hm, alhamdulillah, skrg ni, sye dh hbis exam paper2 yg hard, tggal sok je paper bi, pastu lusa sye akan terbang ke kluang.. huhu.. blek umah utk cuti sem selama 2 bln lbeh.. alhamdulillah.. ;)

so, post kali ni, dsebabkn ni diari sye kan, bleh x cter psal cinta? hehe.. sye nak cter sket la pe jd kt sye kelmarin, 11/6/13.. bleh kata peristiwa tragis la jgk sbb impak kjadian ni kpd sye sgt mendlm.. 

hm, ptg tu, sblm sye solat asar, z call sye, dia kata dia nak dtg jmpa sye kat kafe upsi sbb kte org x prnh jmpa.. tpi, sye dh janji ngan member2 sye nak kuar g mkn ngan cari beg.. g pun, ni last la kte org kuar sama2 utk sem ni.. sye pun ckp la kat z yg sye nak kuar ngan member, sblm maghrib sye blek.. nak jd cter, wktu sye kat pizza, z call, dia kata dia dh kat kafe, tgh tggu sye..  hm, sye pun, ckp la kat member, kte bungkus je la mknn, sbb z dh tggu sye.. sye pun dgn pantas kilatnya drive blek ke upsi scpt yg mngkin dgn melalui jln pintas.. smpai je kat dpan pintu kampus…