Posts

Showing posts from April, 2013

:'(

assalamualaikum.. :)

alhamdulillah.. dah lme rse nye x update blog ni.. hehe.. baru mlm ni, sye berkesempatan update.. hmm, nak cter pe ek?? hehe.. 

hm, bleh tak nak luah perasaan kat sini.. hehe.. hm, sume nye bermula pd ari rabu, dlm kul 1 tgh ari.. sye ngan kwn sye g jmpa pnyelaras slah satu subjek yg sye amek sem ni.. sbbnya, kte org ingat nak tkar group utk subjek ni, sbb lcturer kte org skrg ni agak cerewet, then kte org takut dia bg kte org mrkh sket memandang subjek ni 4 jam kredit.. byak tu.. dh la carry mark 80%, final exam 20% je.. huhu.. so, nk jd kn cter, kte org jmpa pyelaras tu, dia lelaki, dr. dan berbangsa india.. dia ni, subhanallah, sgt, sgt, sgt, baik.. mesti la kte org tkut nak jmpa dia, sbb msti dia tnye knape nk tkar group dan sbb nya plak bleh memburukkan lcturer kte org skrg ni.. tpi, alhamdulillah sgt2, pnyelaras ni, sgt2 open minded.. dia telah slesaikan mslh kte org ni dgn cermat dan bijaksana sekali.. dia kata, kte org memg x leh tukar group, tpi, dia akan b…

JALAN2.. :)

assalamualaikum.. :)

alhamdulillah, bersyukur kte kerana masih bernafas hingga ke ari ni.. dan alhamdulillah jgak sbb sye tgh update blog kat umah skrg ni.. hm, so far, dah 2 ari kat umah, sye x leh berhenti mkn.. hahahah.. mkn, mkn dan mkn.. emm, memg best.. hehe

so, ari khamis ari tu, sye dan rakan2 pergi ke kl utk pergi ke sebuah sek, utk slesaikan assgnmnt kte org.. kte org kne interview 2 ckgu, 2 pelajar dan 2 org ibu bapa, bg mngetahui mngenai prestasi murid dan guru kat sek tu.. hm, so far,best mse tu, dan kakak kpd kwn sye ckgu kat sek tu, so senang la kte org nak wat kje.. slesai wat assgnmnt kat sek, ptg tu, kak azah bwk kte org g kenanga, tmpt shopping.. huhu.. best gak la tmpt tu, brg bleh tahna murah.. so, pe lg, beli la satu baju.. hehe

esoknya, nak ikutkn plan, ke org nak g times square, tpi bila sye pkir2 blek, sye x bwk seluar mse tu, bwk baju kurung je, better x pyah g kalu x main kn, lastly, sye decide sye trus g tbs n blek umah.. kwn sye pnat la pujuk sye sruh ikut do…