Posts

Showing posts from May, 2014

masalah ada di mana - mana, Allah pilihan utama..

Image
assalamualaikum.. :)

alhamdulillah, hari ini sye berkesempatan utk update blog yg dh berhabuk ni.. haha.. emm, lama gak tggalkan blog ni.. slalunya bila naik sem je, sye akan update.. tpi, naik sem ni, msuk umah baru, ada mslh wifi plak.. tu yg x dpt nak update.. ble dh dpt wifi, dh busy ngan esaimen ngan ada program bagai.. so, skrg ni dh nk msuk mnggu 13 utk sem 4, alhamdulillah.. :)

so, pelbagai cabaran, dugaan dan pengalaman yg manis, masam, pahit dan payau, haaa, sume ada.. hahaha.. sem ni la sem yg pling mencabar skali setelah sye lalui 3 sem sblm ni.. ngan esaimennye yg berlambak dan agak susah, ngan dak group buat hal, ngan masalah perasaan plak lg, ye la, ble dh stres kan, mcm2 pkir.. emm, memg mcm2.. dan alhamdulillah, sumenye dpt diatasi dgn adanya kwn serumah yg memahami, tmbh2 dak sebilik yg sgt memahami, memg sye syg la dia, *haha, msti dia terharu kalu da bce.. dan alhamdulillah ada mak yg sgt3 memahami dan sentisa mnjadi penghibur hati yang lara *wahh, ayat.. haha.. dan …