Posts

Showing posts from January, 2013

MARAH vs SABAR

Image
assalamualaikum.. ;)

alhamdulillah, sye berkesempatan update blog sye ptg ni.. hm, so, memg byk sbnrnye bnda yg sye nak cter, perkara2 yg terjadi kat sye.. 

so, hjung mnggu lpas sye dan fmly pulang ke kg.. hm, so far, sumenye ok, release la sket tension bila stay kat kg.. dan, bnda yg disangka - sangka, nenek sye sruh sye tman dia g umah pak cik sye di johor bharu utk jge sepupu2 sye di sana.. hm, nak tau?? haha.. smpai2 je sana, sye terus slesema teruk.. x tau knape, mngkin sbb cuaca di johor skrg yg x menentu.. atau mngkin antibodi bdan sye lemah ketika itu.. dan, keesokan arinya bdan sye mula pnas.. pastu, nenek sye pula mula slesema.. hm, jangkit dari sye ke?? hm, ntah la.. 

mlmnya, pak cik sye blanja kte org mkn piza.. dia memg slalu blnja org yg g umah dia mkn piza.. so, nak dijadikan cter, pak cik sye pun order la 3 regular pizza with chessy lava.. sementara tggu piza smpai, kte org mkn mushroom soup dulu..tetiba bila dah smpai 2 pizanya, kte org nengok piza tu x chessy pun.. pak …

HUHUHUH

Image
assalamualaikum.. :)

alhamdulillah, sye diberi kesemptan utk update blog mlm ni.. hm, sbnrnye dah dari smlm2 sye nak update, tpi ada je halangannya.. nsib mlm ni sye free.. hehe

hm, so, alhamdulillah, sye telah berjaya mengharungi mnggu peperiksaan sye dan alhamdulillah sumenye berjln ngan lancar.. soalan femes - cmne soalan?.. jwpn femes sye - soalan ok, jwpn x tau la ok ke x.. heheh.. 

hm, sbnrnye, sejak dua menjak ni, sye sering kali mengalami kemurungan.. *hm, psal ayat skema semcm ni? haha.. hm, x tau la.. tpi nsib baik sye dh tau penawarnye bg mengatasi mslh kmurungan sye ni.. sbb tu sye post gmbo kat atas tu.. tpi sbnrnye, sye ni cenggeng orgnya.. *cenggeng - kuat nangis.. hm, pa pe sket nangis, pa pe sket nangis.. tpi x pe la, asalkan bnda tu dpt buat kte rse lbeh lega.. 

hm, sye memg slalunya hepi dan excited sgt bila dpt blek umah.. sbb pe, biasanya dgn berjmpa ngan ahli keluarga, kte akan dpt release tension kte, lbeh2 lg tension exam.. dah lama gak sye x bleh umah, so memg sye…