Posts

Showing posts from September, 2015

Ber'uang' ?

assalamualaikum :)

hai hai hai.. haha.. lmenye x update blog.. busy la sek.. ceh, alasan.. haha.. emm, pejam celik, pejam celik, dah dua bulan aku dipanggil cikgu asiah.. emm, perasaan aku? bercampur baur.. haha.. best ada, kadang x best, kadang boring.. haha, biasalah kan, kalu sume best je, x de mslh, bahagia sgt hidup aku.. emm.. :P

so, biasala kan, kat mana2 ada mslh.. time2 ni la plak laptop aku buat hal, fon aku buat hal, emm, mcm2.. kt sek plak, mcm2 program, sume guru wajib bayar utk sertai program tersebut.. paling minimum kne byar rm30.. huhu.. mse nak mula praktikal dulu, ptptn bg la duit pt rm1000 dulu, dh msuk sem nnti, bln 9 ni la baru dpt lg bakinya.. so, berbekalkan duit pt ngan duit raya, aku pun belilah fon ngan laptop n byar pe yg ptut.. skrg memg aku tgh kering.. x pernah aku sekering ni.. haha.. nsib baik aku duk ngan parents, so, mkn minum x pyah pkir dah.. alhamdulilllah.. bkn aku x bleh mintak mak ayah aku duit, cuma, aku yg x nak.. hehe.. sje nak bg diri aku rse…