Posts

Showing posts from February, 2017

Tanam Anggur :P

Image
assalamualaikum :) hai hai haiii, haha..
hari ni saya nk cerita pasal buah anggur dekat belakang rumah.. hehe, ok gurau je, sebenarnya nak cerita pasal kerja.. saya baru lepas tak dpt kerja ni sebenarnye.. saya mintak kerja kerani kat satu company ni, tapi tak dapat pulak.. haha.. mungkin sebab saya degil, abah tak kasi kerja tapi saya gi cari kerja jugak, haha.. 
semalam, saya ada mintak satu kerja jugak, kat kedai potostat.. dapat dah kerja tu, gaji rm600, kerja 6 hari seminggu dari pukul 8 pagi sampai 5 petang.. baik owner kedai tu.. tapi abah tak kasi kerja pulak, haha.. abah suruh cari kerja tetap terus.. so, saya pun cakap la saya memang ada mohon macam2 kerja tetap.. 

jap ea, saya nak tunjuk gambar.. saja simpan sini, buat kenangan.. nanti2 boleh baca semula n boleh ingat semula moment2 susah nak cari kerja ni.. hehe.. 





disebabkan saya tak dapat interview untuk jadi cikgu sebelum ni kan, lepas ni tak tahu laa ada panggilan interview lagi ke tak, haa, nak tau saya buat apa? mula - m…