Posts

Showing posts from May, 2013

dh hbis dh? :)

Image
assalamualaikum.. :)

hm, dah lama rsenye x update cter kat sini.. hehe.. tetiba mood utk menulis tu hilang plak.. pa pe pun, alhamdulillah kte msih hidup pd hari ini dan alhamdulillah, sye berjaya utk presentation individu pg td.. buat pertama kalinya, berdiri sorg diri di dpn.. huhu.. debar + takut.. tpi, dah lpas dah sumenya.. alhamdulillah.. :))

so.. pejam celik, pejam celik.. dah nak hbis dah rupanya sem 2 sye di upsi ni.. hmm, skjp je rsenye.. mnggu ni merupakan mnggu terakhir kuliah dan, yg mnyedihkan + menakutkan sye ialah, sem 2 ni, x de study week.. so, mnggu dpan, 4/6, sye dh mula exam.. huhu.. takut.. tpi, yg menggenbirakan sye ialah, 14/6 sye dh hbis paper.. yuuhhuuuuuu.. pastu cuti 3 bln.. sgt2 bersyukur kerana tahun ini, sye dpt puasa sebulan dirumah.. alhamdulillah.. :).. dan yg x sabarnya, nak pergi masjid utk solat terawih di masjid taman kasih.. ustaz tu punye bacaan.. fuhhhh.. mantap beb!! bleh meleleh ni dgr dia ngaji sbb terlalu sdap suara dia.. subhanallah.. :)

hmm.…