Posts

Showing posts from March, 2016

feeling down :(

Image
assalamualaikum.. :) 

Alhamdulillah kte masih hidup dibumi Allah.. semoga kte semua sentiasa bersyukur dengan apa yang kte ada di dunia ini.. :) 

so, result spm dh kuar kan.. haha.. amacam? ok x? puas hati x? haha.. msti ada yg puas hati sgt, ada yg x puas hati, ada yg pura - pura puas hati.. hmm.. biasa lah tu.. so, adik aku pun ada sorg yg baru kuar result baru ni.. dia dpt 4A.. Alhamdulillah.. :') kte x tau cmne strugglenye dia study utk dptkn result yg baik.. so, bnda ni buat aku teringat psal result2 exam aku yg lpas.. 

aku dulu, upsr aku dpt 2A2B1C.. haha.. ckgu target aku dpt 4A, tpi aku dpt 2A je.. mse tu, rse down x tau nk ckp cmne sbb abg aku dpt 5A upsr dia.. haha.. ye la, spe yg x nk banggakan mak ayah dgn result kte kan.. huhu.. tpi mse tu aku tekad utk blajar lg kuat lpas ni utk buktikan yg aku pun pandai gak mcm abg aku.. pastu aku msuk sek menengah.. ssaj.. 

then, pmr aku dpt 5A3B.. haha.. mse tu, aku baru berangan nk dpt straight A sbb pmr abg aku straight A.. hahaha.…