Posts

Showing posts from May, 2016

pabila berjauhan~~

Image
assalamualaikum :) :)

haii.. hm, dh lme x update blog.. Alhamdulillah hari ni berkesempatan berceloteh skit kt sini.. so sblm tu, hari ni besday kak ina :) :) hepi besday kak ina, semoga sentiasa dlm rahmat Allah.. dan semoga kak ina ceria selalu.. so, minggu ni merupakan mnggu ke 12 utk sem ni.. satu sem ada 14 minggu je, means ni antara minggu2 akhir sem.. minggu2 akhir ni la msing2 busy hntr esaimen, busy ngan presentation sblm mnggu kuliah hbis.. so, skrg ni dak2 kos aku tgh pening ngan final year project memasing memandangkan 21hb ni kami ada kolokium.. kolokium ni pembentangan hasil project yg kami buat ni la.. emm, so, hopefully sume berjalan ngan lancar since bnyak sgt dugaan dlm usaha nak siapkan bnda ni.. insyaAllah tuhan permudahkan.. :')

so, cmne aku bleh nk menulis hari ni? ok, ni sume psal video ni..


haa, sdeh baq hang video ni.. padahal iklan nestle je, hahahaha.. so, dgn tgh pening psal keje ni, mak memg slalu bermain dlm fkiran aku.. rindu sgt sbnrnye, huhu.. tpi …