Posts

Showing posts from November, 2013

cameron oh cameron.. :))

Image
assalamualaikum.. :)
pe khabar sume? harap sume dlm keadaan sihat dan dirahmati Allah selalu.. Alhamdulillah, kita masih bernafas hingga ke hari ini.. :)
so, seperti yg dijanjikan, ari ni nk cter psal lawatan sye ke cameron highland.. :) so, ari ahd pg tu, kte org gerak pg2, dlm kul 7.30.. pegi balik hari, means, x tdo sana pun sbb sok, isnin, dah ada kuliah.. em, sperti yg kte tahu, jln nk naik cameron tu kn bengkok - bengkok kan, memg jlnnya memg memeningkan la, dh la amek mse dlm 2 jam nak smpai ats tu, huhu, smpai2 je ats, satu bdan sye pucat, x prnh2 rse cmtu, haha.. memg sume rse ada, pening + rse nk muntah, em, memg x sdap la, pastu kwn2 ajak g mkn.. g la mkn, amek2 nasi tu, skali kne cas smpai rm7, em, dahsyat harga mknn kt ats sana.. huhu, tpi, time tu plak la sye x bleh nak mkn sbb msih rse x sdap bdan lg.. huhuhu.. sdeh2.. hehe, k, skrg, jom kte nengok gmbr.. :)
ok, ni 1st place yg kte org g.. taman agro.. dlm ni ada mcm2 jenis tnmn dan hiasan.. 




ok, ni la sume ahli rombongan n…

Birthday..

Image
assalamualaikum.. :)

syukur alhamdulillah, kte masih bernafas hari ini, masih boleh menghirup udara segar dan masih lagi boleh mendirikan solat lima waktu dalam keadaan yang sempurna *means, sihat lg.. alhamdulillah, alhamdulillah, alhamdulillah.. :)

so, smlm, sye g cameron highland.. :)) best2 sgt2.. k, cter selanjutnya psl cameron ni akan dceritakan kat next post ok, sbb gmbr2 sume kwn2 x bg lg.. hehehe.. so, ari ni, tetiba sye terbce psl rahsia bulan kelahiran dari Dr. Fadhilah Kamsah.. so, korg lahir bln bpe ek? sye bln 7.. huhu..

Rahsia Bulan Kelahiran Dari Dr. Fadhilah Kamsah Hasil Kajian Selama 23 Tahun..

<JANUARI>
<# BERCITA-CITA TINGGI DAN ORANGNYA SERIUS
# SUKA MENDIDIK DAN DIDIDIK
# SANGAT MUDAH MELIHAT KELEMAHAN ORANG DAN SUKA MENGKRITIK
# RAJIN DAN SETIAP YG DIBUAT NAMPAK KEUNTUNGAN
# SUKA SMART, KEMAS DAN TERATUR BERSIFAT SENSITIF ,BERFIKIRAN MENDALAM
# PANDAI MENGAMBIL HATI ORG LAIN PENDIAM KECUALI TELAH DIRANGSANG
# AGAK PEMALU
# DAYA TUMPUAN YANG SANGAT TINGGI MUDAH ME…