Posts

Showing posts from March, 2015

~masalah~

Image
assalamualaikum.. :)

hehe, selesai cri pe yg ptut utk kuliah mnggu ni, tetiba hati terasa sebak.. haha, memg aku cengeng pun, fakta yg memg x dpt dinafikan.. but, lately memg aku rse semacam, pkir semcm dan mlas semcm.. even smlm org ajak aku g bbq pun aku x g.. emm.. tetiba rindu fmly, rindu mse cuti hari tu, duk2 kat umah.. smemangnya aku sorg yg suka stay kat satu tmpt yg dh wt aku selesa.. aku x suka kan cabaran, emm.. tpi x bleh cmtu sbnrnye.. kalu kte stay cmtu, x kan ada kemajuan dlm diri kte.. emm, nasihat utk diri sndiri..

so, right now, memg dh banyak esaimen.. subjek KPD, minggu ni dh mula mikroteaching, kne kuarkan smula buku2 KPD sem lpas yg dh disimpan, haha, final year project dh kne blajar wt proposal n dh mula wt research psal serangga kcau pokok nenas n perangkap cmne yg sesuai utk tangkap serangga tu, SOEP dh kne mula tanam2 pokok such as pokok halia, cekur, pokok2 bunga dan len2 utk dijual hjung sem nnti, dh kne mula cri tesis n jurnal utk dikaji berkaitan ngan mor…