Posts

Showing posts from May, 2015

cerita sedih..

assalamualaikum.. :)

emm, dh lme x update pa pe kt blog ni.. busy sket ngan makroteaching, ngan proposal final year project yg tgh tggu tarikh je utk dibentangkan di dpn lecterer2.. kpd dak2 klas yg tgh pulun siapkan slide tu, chaiyok2 k.. kpd dak kh yg tgh pulun bina umah tu, chaiyok2 gak k.. hehe.. :')

so, hari ni nak cter psal pe yg jd kt aku hari ni.. sbnrnye bnda ni dh lme aku pendam, just tggu mse utk luahkan.. cewahh.. haha, msti sume debar2 kan nak tau, hahaha.. x la, psal ada sorg ni.. dia laki, india, dia ni cacat, slalu duduk kt pondok bas utk pergi umah aku la.. dia muda lg.. rmai org takut nak dkat ngan dia sbb ingatkan dia ni x btul, tpi sbnrnye dia ok.. cuma badan dia memg kurus sgt, kaki dia mcm x btul skit dan dia sgt baik.. dia baik sbb bila bas kte org smpai je, dia akan ckp "taman bahtera!! taman bahtera!!".. haa, dh mcm konduktor bas.. kalu x silap aku la perkataan tu yg dia sebut.. pastu bila rmai yg nak naik bas, bas tu dh pnuh tpi still ada lg org…