Posts

Showing posts from September, 2014

aku sayang Allah

Image
assalamualaikum.. :')

so, just nak share lagu ni.. n right now, iam crying while hearing this song fkirkn cmne nak kurus n iam stressss.. iam also thinking that adkh sye x bersyukur.. huhu.. whatever la, emm,,  ok, lets enjoy this song..

aku sayang Allah by wali band

Andaikan diri ku bisa
Seperti yang lain
Yang Kau sayang
Yang Kau rindukan
Yang Kau cintai *
Aku lemah tanpa Mu aku lelah
Aku sungguh tak berdaya
Tolongku
Tolongku
Yaaa Allah Reff:
Setiap air mataku mengalir
Allah aku lemah dan tak berarti
Setiap derai tangis membasahi
Allah jangan tinggalkan aku lagi **
Aku sayang Allah
Aku rindu Allah
Aku Cinta Allah Back to *
Back to Reff
Back to **
Back to Reff
k guys, bye.. assalamualaikum.. :((

flashback 20 years ago

Image
assalamualaikum.. :)) 

alhamdulillah, skrg sye dh kt upsi, stelah cuti sem selama 2 bulan lbeh kt umah, memg berat sgt la hati nak tggalkan umah smlm, haha.. x sangka, skjp je dh tahun 3 kt upsi ni, dh sem 5 dh, huhu, dh senior la kte org, haha.. em, ok, cter ari ni,  2,3 ari sblm sye bleh sni, sye sempat membongkar album2 lme sye dan fmly sye.. hehe.. ok, jom kte nengok gmbo.. 

haaaa, ni la sye mse baby.. hehehe.. *cute kan??? hahahaha (perasan!!)


haa, yg kt sblh sye tu abg sye, kte org beza umur setahun je..


ok, wktu ni sye rse umur sye 4 tahun kot..


yg ni sye x sure umur sye bpe tpi wktu ni muka nmpk len sket..


yg ni pun, nmpk mcm ustazah2 gi tu, hahaha..


yg ni gmbo ngan abg sye jgk.. 


yg ni plak, yg tgh tu abg sye dan yg hujung pkai cermin mata tu sepupu sye.. (sye sorg je yg x pkai cermin mata dan pgang botol susu, huhu)


ok, gmbr yg ni, mse ni sye sekolah tadika PASTI.. mse periksa awal tahun sye dpt no 11 (kalu x silap), pastu periksa akhir tahun sye dpt no 2, so, dpt la piala, heh…