Posts

Showing posts from September, 2013

cuti 3 bulan yg lalu...

Image
assalamualaikum.. :)

alhamdulillah, kte msih bernafas lagi hari ni.. skrg ni, sye dh pun berada di hari ke2 kuliah utk sem 3.. hm, skjp jgk rse dh sem 3.. tpi, balik2 je kolej, beg baju yg sye simpan kat blik stor hilang.. huhu, sdehnya, spe la agaknya yg amek.. so skrg ni, sye ada satu je bju kurung utk g kuliah, huhu.. tpi x pe la, insyaAllah, ada hikmahnya bnda ni sume berlaku.. *mngkin dia nak sruh sye shopping bju kot, hehehe.. 

so, post kali ni nak cter sket pe yg terjadi spnjg cuti 3 bln.. mula2 cuti, sye mula kerja kat kdai jual air dpan sek.. hehe, best la jgk, dpt penglaman kerja, sehari rm20, skjp je sye krja sbb dh nak puasa.. sbtu ahd kn x kje, g la naik gnung sblh umah ngan adik2.. 








ok, gmbo ni mse nak g blek kg.. ni la te org, 5 beradik pmpuan.. hehe.. *sori, gmbo senget.. 



gmbo ni plak dlm keta, smentara tggu nur blek sek agama.. 


sblm puasa, sye ikut mak tok pergi musabaqah kat pwtc, kl.. best jenjalan ngan mak tok kat kl.. hm, pastu, mse puasa, x kerja, so just tlong mak …