flashback 20 years ago

assalamualaikum.. :)) 

alhamdulillah, skrg sye dh kt upsi, stelah cuti sem selama 2 bulan lbeh kt umah, memg berat sgt la hati nak tggalkan umah smlm, haha.. x sangka, skjp je dh tahun 3 kt upsi ni, dh sem 5 dh, huhu, dh senior la kte org, haha.. em, ok, cter ari ni,  2,3 ari sblm sye bleh sni, sye sempat membongkar album2 lme sye dan fmly sye.. hehe.. ok, jom kte nengok gmbo.. 

haaaa, ni la sye mse baby.. hehehe.. *cute kan??? hahahaha (perasan!!)


haa, yg kt sblh sye tu abg sye, kte org beza umur setahun je..


ok, wktu ni sye rse umur sye 4 tahun kot..


yg ni sye x sure umur sye bpe tpi wktu ni muka nmpk len sket..


yg ni pun, nmpk mcm ustazah2 gi tu, hahaha..


yg ni gmbo ngan abg sye jgk.. 


yg ni plak, yg tgh tu abg sye dan yg hujung pkai cermin mata tu sepupu sye.. (sye sorg je yg x pkai cermin mata dan pgang botol susu, huhu)


ok, gmbr yg ni, mse ni sye sekolah tadika PASTI.. mse periksa awal tahun sye dpt no 11 (kalu x silap), pastu periksa akhir tahun sye dpt no 2, so, dpt la piala, hehe.. alhamdulillah.. 


ok, yg ni mse 6 tahun plak.. mse periksa pertengahan thun sye dpt no 9, akhir tahun sye dpt no 2, so, dpt piala lg, hehehe, alhamdulillah.. 


em, last but not least, ni gmbr mse besday sye yg ke 6 tahun kot.. kek pun sye potong, pulut kuning pun sye potong.. hehe.. *yg kt sblh sye pkai bju wrna biru tu arwah mak tok sye.. :)


so, satu bnda yg kalu korg perasan, sye memg dri kcik dh bambam, haha.. my mom pun ckp, kalu mse sye kcik2, kalu kwn2 dtg bwk mainan, sye x heran sgt.. tpi kalu dorg bwk mknn, memg sye nak.. hahahah, x sangka, memg dri kcik sye kuat mkn rupanya.. em, pastu skrg stres duk pkir cmne nak kurus, huhu.. 

em, k la, smpai sini dulu cter utk kali ni, harapnya sem 5 ni akan membawa lbih bnyak keceriaan, kebahagiaan dan keberkatan dlm hidup.. kpd yg baru msuk u, welcome to university, jgn terkejut sgt ngan suasana dlm u yg memg jauh beza ngan sek, ingat tuhan, ingat mak ayah, insyaAllah kte bleh berjaya.. 

semoga segala urusan dipermudahkan, semoga kte sentiasa redha dgn stiap ketentuan dan semoga kte bersyukur dgn stiap pe yg kte peroleh, insyaAllah.. :)) ohh, lg satu, sori x sempat nak update gmbo raya, huhu, x de mse plak nk update blog mse tu.. huhuhu

k, bubye, assalamualaikum.. :)

Comments

Popular posts from this blog

adik beghadik :D

Tanam Anggur :P

cashier econsave kjap..