cameron oh cameron.. :))

assalamualaikum.. :)

pe khabar sume? harap sume dlm keadaan sihat dan dirahmati Allah selalu.. Alhamdulillah, kita masih bernafas hingga ke hari ini.. :)

so, seperti yg dijanjikan, ari ni nk cter psal lawatan sye ke cameron highland.. :) so, ari ahd pg tu, kte org gerak pg2, dlm kul 7.30.. pegi balik hari, means, x tdo sana pun sbb sok, isnin, dah ada kuliah.. em, sperti yg kte tahu, jln nk naik cameron tu kn bengkok - bengkok kan, memg jlnnya memg memeningkan la, dh la amek mse dlm 2 jam nak smpai ats tu, huhu, smpai2 je ats, satu bdan sye pucat, x prnh2 rse cmtu, haha.. memg sume rse ada, pening + rse nk muntah, em, memg x sdap la, pastu kwn2 ajak g mkn.. g la mkn, amek2 nasi tu, skali kne cas smpai rm7, em, dahsyat harga mknn kt ats sana.. huhu, tpi, time tu plak la sye x bleh nak mkn sbb msih rse x sdap bdan lg.. huhuhu.. sdeh2.. hehe, k, skrg, jom kte nengok gmbr.. :)

ok, ni 1st place yg kte org g.. taman agro.. dlm ni ada mcm2 jenis tnmn dan hiasan.. 





ok, ni la sume ahli rombongan ni.. :)















serius cantik bunga merah ni.. huhu..
















ha, cer nengok pokok bwh ni..unik kn bntuk dia.. 


ni kt dlm kdai.. nmpk x sayur bwh tu.. hehe.. 


ni gmbr ngan kaktus plak.. hehe..



ni gmbr ngan mat saleh.. 



then, cm biasa, ni je la brg yg dibeli.. hehe.. 


so, alhamdulillah, smpai jgk sye ke cameron, ha, i 1st time tau sye g sana.. em, best, sejuk, sdap sgt strawberi + coklat, hehe.. x tau la nak g lg ke x nak sbb tkut pening2 lg bila naik tu, haha.. insyaAllah, kalu Allah izinkn, mngkin naik lg la kot sbb x pergi pun psar mlm dia, sbb ari ahd x de psar mlm.. 

em, k la, smpai sini dulu utk kali ni.. insyaAllah, akan dtg, x tau la g mana plak, hehe.. semoga kwn2 sume ceria selalu dan sentiasa letak Allah dlm hati k.. ;)

k bye, selamat mlm, assalamualaikum.. :)

Comments

Popular posts from this blog

adik beghadik :D

cashier econsave kjap..

Tanam Anggur :P