cuti 3 bulan yg lalu...

assalamualaikum.. :)

alhamdulillah, kte msih bernafas lagi hari ni.. skrg ni, sye dh pun berada di hari ke2 kuliah utk sem 3.. hm, skjp jgk rse dh sem 3.. tpi, balik2 je kolej, beg baju yg sye simpan kat blik stor hilang.. huhu, sdehnya, spe la agaknya yg amek.. so skrg ni, sye ada satu je bju kurung utk g kuliah, huhu.. tpi x pe la, insyaAllah, ada hikmahnya bnda ni sume berlaku.. *mngkin dia nak sruh sye shopping bju kot, hehehe.. 

so, post kali ni nak cter sket pe yg terjadi spnjg cuti 3 bln.. mula2 cuti, sye mula kerja kat kdai jual air dpan sek.. hehe, best la jgk, dpt penglaman kerja, sehari rm20, skjp je sye krja sbb dh nak puasa.. sbtu ahd kn x kje, g la naik gnung sblh umah ngan adik2.. 








ok, gmbo ni mse nak g blek kg.. ni la te org, 5 beradik pmpuan.. hehe.. *sori, gmbo senget.. 



gmbo ni plak dlm keta, smentara tggu nur blek sek agama.. 


sblm puasa, sye ikut mak tok pergi musabaqah kat pwtc, kl.. best jenjalan ngan mak tok kat kl.. hm, pastu, mse puasa, x kerja, so just tlong mak amek bdak sek je.. ha, gmbo bwh ni mse amek bdak 2 org tu blek sek agama.. 


then, RAYA!! hehe.. gmbo bwh ni mse mlm rye, mse tu kte org perang bunga api ngan jiran.. hehe 



so, mlm rye jgk kte org smbut besday mak, yelah, nak smbut ptg x bleh sbb puasa..  




ok, ni gmbo raya satu family.. :)





yg laki ni uda, adik sye.. huhu

ok, ni gmbr kt kg.. 


ni plak, kek besday mak yg ke2, celebrate kat kg plak.. huhu


ok, gmbo ni plak, kte org 7 beradik dlm keta nak g beraya.. :))

ni bdak 3 org ni memg ckup power dlm bab posing2 ni.. haha


ok, ni gmbo rye ke2.. 



ok, gmbo ni plak mse kte org gi majlis kawen kwn abah kt jb.. anak datuk tau yg kawen, sbb tu grand.. huhu


 


abah bersama gearboxnya.. hehe


ni antara mknan yg menarik minat kte org - pop corn / mashmallow / buah + coklat.. nyum2.. hehe


ni dia pnye goodies.. 

ni tgn nur yg dah bersalam ngan datin.. haha.. 


ok, ni kteorg celebrate besday ariq.. kek tiramisu tu, sdap.. heee


ni plak gmbr dlm keta, otw ke selangor n tnjung mlim.. 


ok, ni gmbr mse dh jmpa mak dik kt umah baru dia.. huhu




bersama muna comel.. hehe


ok. so, thats all la psal cuti 3 bln sye.. huhu, skrg dh smbung study blek.. moga2 sumenye berjlan ngan lancar dan dpt tingkatkan lg prestasi akademik, insyaAllah.. hm, pa pe pun kwn2 yg bce post sye kali ni tlong doakan supye beg baju sye yg hilang tu dpt dijumpai, insyaAllah.. huhu, sdeh ni, x de bju nak g kuliah.. hmmm.. ok, insyaAllah, ada hikmah dlm setiap kejadian, smoga segala urusan kte dipermudahkn dan supye kte semua berjaya didunia dan akhirat.. :))

ok, smpai sini dulu post utk kali ni.. bubye dan assalamualaikum.. :)

Comments

Popular posts from this blog

tesis ohh tesis

adik beghadik :D

A day to remember :*