dh hbis dh? :)

assalamualaikum.. :)

hm, dah lama rsenye x update cter kat sini.. hehe.. tetiba mood utk menulis tu hilang plak.. pa pe pun, alhamdulillah kte msih hidup pd hari ini dan alhamdulillah, sye berjaya utk presentation individu pg td.. buat pertama kalinya, berdiri sorg diri di dpn.. huhu.. debar + takut.. tpi, dah lpas dah sumenya.. alhamdulillah.. :))

so.. pejam celik, pejam celik.. dah nak hbis dah rupanya sem 2 sye di upsi ni.. hmm, skjp je rsenye.. mnggu ni merupakan mnggu terakhir kuliah dan, yg mnyedihkan + menakutkan sye ialah, sem 2 ni, x de study week.. so, mnggu dpan, 4/6, sye dh mula exam.. huhu.. takut.. tpi, yg menggenbirakan sye ialah, 14/6 sye dh hbis paper.. yuuhhuuuuuu.. pastu cuti 3 bln.. sgt2 bersyukur kerana tahun ini, sye dpt puasa sebulan dirumah.. alhamdulillah.. :).. dan yg x sabarnya, nak pergi masjid utk solat terawih di masjid taman kasih.. ustaz tu punye bacaan.. fuhhhh.. mantap beb!! bleh meleleh ni dgr dia ngaji sbb terlalu sdap suara dia.. subhanallah.. :)

hmm.. jd, pa pe pun, jgn lupa, bce doa ni ya kwn2.. supaya, insyaAllah, kte sempat merasai ramadhan pada thun ini sbb kte x tau bila kte menemui ajal.. :) insyaAllah, mari kte amalkan bersama.. :)

  
pd bulan Rejab ni plak, marilah kte memperbyakkan puasa sunat.. insyaAllah, inilah mse yg sesuai utk kte memperbyakkan amalan di samping puasa dpt merehatkan perut kte.. baik utk kesihatan tau kwn2.. :).. bg yg blom ganti puasa tu, hehe, bln ni jgk bln yg sgt sesuai utk ganti puasa.. bkn pmpuan je, yg laki tu, mana tau ramadhan yg lpas ada demam ke kan, ha, blom ganti lg puasa yg kte tggal tu, ganti la pd wktu ini.. ;)

hm, k la, smpai sini dulu post utk kali ini.. insyaAllah, doakan sye dan rakan2 utk exam mnggu dpan ya.. insyaAllah, bertambah la mahasiswa/wi yg mndpt anugerah dekan utk exam kali ini.. insyaAllah.. amin.. 

ok, bye.. assalamualaikum.. :)

Comments

Popular posts from this blog

adik beghadik :D

Tanam Anggur :P

cashier econsave kjap..