pengarah program??

assalamualaikum :)

pagi yg indah, hehe.. walaupun tgh demam, tpi aku rse seronok je hari ni, haha, alhamdulillah.. w'pun msih rse  x puas duk kt umah, tpi rse bersyukur dpt blek umah, jumpa family, kuar g jemputan kawen ngan family, ia satu terapi sbnrnye :) n yg pling best skali dpt nengok pak cik2 n mak cik2 aku yg tgh syok wt umrah kt Mekah, alhamdulillah, akhirnye tercapai jugak hasrat arwah mak tok nak dorg g sana :').. n x lupa kpd 'awk', haa, 'awk' la, haha, sori, serabut sket smlm.. n sbnrnye, sye memg cmtu, sye pun x tau pe yg sye nak sbnrnye, hahah, sori sgt2 k..

em, so now, aku kt bandar metropolitan tanjung malim :P haha.. em, sbnrnye, aku tgh rindukan suasana rumah aku yg pnuh ngan gelak ketawa aku dan kwn2 umah aku *dila, syera, syira ngan yun.. sume hepi je, x mcm skrg, sume nmpk serabut je.. ni sume sem 5 pnye psal!! ni sume esaimen pnye psal!! arghhhhh.. emm, haha, n sori kalu smlm aku x layan korg sgt sbb aku demam :( em, ok la, harap pasni kte bleh kuar jenjalan even ke pizza tm je utk hilangkn keserabutan ni, kalu nak lg best, kte bleh g mandi kat kalumpang.. :') em, em, apsal touching semacam je ni.. haha.. ok la, so, hari ni nk cter pengalaman aku jd pengarah program (pp) road to maha kt serdang, waaa.. :')

em, mcm2 rse jd pp ni, seronok sbb sume org kne ikut ckp kte *hahahah, ketawa jahat* tpi spnjg aku jg pp ni, aku banyak jd kn prof mad sbgai model aku, dia sporting, susah nak marah, cool, relaks, suka wt lawak, n yg pling best, dia terima je pe yg org wt, means, dia terima sume pendapat org, bukannya sume nak kene ikut kata n pendapat dia je.. bnda ni sgt bagus.. BUT, risiko ble kte jd cmni ialah, org akan semudahnya pijak kepala kte.. sruh dtg meeting, x dtg, sruh wt bnda sket, x buat.. ada jgk yg mse meeting ckp melangit, pastu krik krik, haha, biasalah, mcm2 perangai manusia, n bnda ni memg wt aku makin knal sape kwn2 aku.. actually mcm2 bnda jd mse prog aku ni, dgn 4 bas yg aku dh tempah tetiba direject, pastu cmne nak pegi? smpai kan kami nak g naik ktm, haha, x pernah dibuat org.. aku ngan anis terpaksa msed sorg2 pserta program aku ni, tnye, nak g ke x nak.. fuhh

lastly, kte org pegi juga dgn satu je bas, haha, tpi nsib baik satu bas je, ngan pak cik bas yg acah2 x tau jln, dia nk wat lawak tpi kte org ingatkan dia serius, nak berhentikn kte org kt tepi jln je, pastu x nak hntr kte org kt kolej, tpi nsib baik dia baik orgnye.. mse nak balik tu, ada 3 org budak tertinggal kt maha tu, haha, lawak pun ada, cuak pun ada, tpi ok je sume, nsib baik x jauh lg, so, slmt la sume.. ngan mse kt maha tu, sandal aku putus, beg aku kuah rojak kema tertumpah, ngan seluar terkena gula getah, pastu aku ksian ngan pn fairuz sbb fon dia kne curi, huhu, haa, mcm2 kn.. smpai last skali aku rse aku pnat sgt, give up, x nak jg pp lg, nangis n blek umah, haha.. tu yg aku blek umah tu.. hehe..

haha, lawak ble ingat blek.. so, aku sgt2 berterima kasih pd org2 yg bersusah payah nk menjayakan program aku ni, xspecially penasihat aku, pn fairuz, ajk2 aku, anis, syera, z, farahin, nazmi, fara, yg pling bnyak tolong aku, aku akan ingat bnda ni n insyaAllah, program korg nnti aku akan support, insyaAllah..

em, byak sgt bnda nak tulis tpi pnat, ngan sakit kepala ni, em, x pe, penghapus dosa ni, huhu.. nak nengok gmbo ke? jap ea..


k, satu je gmbo.. haha.. em, k la, smpai sini je dlu.. doakan aku cpat sihat, :) n semoga korg sume hepi selalu.. k, bubye n assalamualaikum.. :)

Comments

Popular posts from this blog

tesis ohh tesis

adik beghadik :D

A day to remember :*