:)

assalamualaikum.. :)

alhamdulillah, hari ni, mlm ni, sye berkesempatan update blog.. alhamdulillah juga, kte msih bernyawa ari ni, dan ari ni ari khamis, sunat bce surah yasin.. :)

hm, sye baru lpas blek dari shopping td.. berturut - turut program kat kolej2 di sini, mentang2 duit pt dah msuk, hm, memg best la kan g shopping.. tpi, ha, dlm mse yg sama, permulaan sem ni kan, mcm2 nak kene beli dan bayar, beli buku, bayar duit program, dan pelbagai lagi.. tpi insyaAllah, smoga Allah permudahkan segalanya.. :)

tpi tu la, memg susah kan kalu x de duit.. sye dpt gak la merasainya beberapa ari ni.. x de duit bkn sbb pe, sbb kolej jauh ngan atm, pastu atm tu plak dlm servis, hm, memg x leh cucuk duit la.. nsib baik dpt kwn yg baik dan x kedekut, so, pinjam la duit dia dulu.. tpi skrg dah bleh kuarkan duit dah, nak pnjam dia pun dah segan dah, bila dah ada duit, cepat2 g byar blek hutang kat dia.. pa pe pun, alhamdulillah, Allah permudahkan segalanya.. :)

tpi pa pe pun, saat ni, sye tgh rindu kat mak sye.. x sabar rsenye nak tggu sok, nak call dia, nak dgr suara dia, i'm really hope that i will hear happy voice from my mom tomorow.. :).. hopefully, insyaAllah.. ;)

ha, nak cter sket psal mimpi sye ari tu.. mlm ari tu, mlm tu sye rse sebak sgt, i really miss my fmily that night, especially my little siblings, nur, qayah n hawa.. huhu.. pastu, dah nangis2, tertido.. sye pun mimpi, dlm mimpi tu, gigi sye teruk sgt, pastu gigi depan sye, sye tolak guna lidah je, pastu terus patah.. hm, kata org tua2, mimpi gigi patah ni maknanya ada org yg berdekatan ngan kita nak meninggal.. esoknya, tetiba sye teringat mimpi ni, sye mcm x caye gak sye mimpi cmtu.. pastu sye terus pkir, mimpi tu mainan tido, so, x de pa pe la.. tpi, haha, setiap kali ada org call or ada msed msuk, rse cam berderau darah.. haha.. x leh jd ni, hati x tenang, ptg tu, call my lovely mom, mak ketawakan je bila sye cter psal mimpi tu.. haha.. dia kata, mimpi je tu, mainan tdo.. pastu sye ok, alhamdulillah, tenang semula.. nmpak x, penangan suara sorg mak.. baru suara, blom peluk dia lg, lg3 rse tenang.. huhuh.. ok2, jgn sdeh2..

hm, k la, smpai sini je la utk kali ni.. insyaAllah, ingat Allah selalu ya.. :).. 

k, bye, assalamualaikum.. ;) 

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

adik beghadik :D

Tanam Anggur :P

cashier econsave kjap..