STUDY WEEK


assalamualaikum.. ;)

Alhamdulillah.. pada mlm ini, sye mencuri sedikit mse utk update blog sye.. haha.. skrg ni sbnrnye, sye tgh study subjek anatomi dan morfologi tumbuhan.. ha, subjek pe tu? ha, ala, dia mcm bio, tpi psal tmbuhan.. hm, so, gambar dia atas just sedikit kata2 semangat utk mnggu study week ni.. pa pe pun, study ke, x study ke, Allah jgn dilupakan kerana dia yang menentukan segalanya.. 

jadi, pe yg berlaku kat sye spnjng study week ni?? study ke, tido je ke.. hm.. sbnrnye, disebabkan terlalu tension duduk di kolej, sbb ada problem sket, sye rse susah nak study kat kolej, so, sye ikut kwn sye g umah mak cik dia kat setiawangsa, kl.. dgn harapan, sye akan dpt study dgn lbeh tenang di sana.. haha.. cer teka pe yg jd.. ha, sye hanya study wktu pg je.. slebihnya diisi dgn menonton tv di samping bantu ataupun melihat kwn sye msak dan juga berjln - jln di kl.. ha, memg suasana tenang dan nyaman dpt sye rasakan.. memg la, x study pun.. tpi memg sye rse relaks sgt.. kirakan, memg tenang la pkiran buat smntara wktu.. sye duk kl seminggu.. ha, seronok sgt..

tpi, tu la, sye rse, kalu sye stay kolej, x ikut kwn sye g umah mak cik dia, sye bkn study pun.. nnti keje sye on9 je.. x tau la knape.. pdhl bkn ada pe sgt pun kat fb tu.. hm.. pa pe pun yg berlaku, sye tau yg Allah telah merencanakan yg terbaik buat sye.. sumenye telah ditakdirkan.. insyaAllah, ada hikmah disebalik setiap apa yg berlaku.. jd, sentiasalah berfkiran +ve kpd Allah.. lg satu, spe yg bce story sye ni, yg sama2 nak exam ngan sye mnggu dpn, jgn lupa call mak msing2 ya.. ingat kan mak supaya doakan kita.. semoga kita dipermudahkan menjwb soalan2 exam yg sememngnya killer tu.. hehe.. ingtlah bahawa, doa seorg ibu merupakan antara doa yg makbul.. insyaAllah.. ;)

hm.. smpai sini dulu la.. eh, tpi skjp.. td ada kwn sye berkongsi doa ngan sye.. jap ea, sye upload.. sye rse doa ni bgus kalu diamalkan.. 


ha, ni la dia doanya.. sama2 kita amalkan ok.. hm, k la, sye nak smbung study.. sama2 la kita saling mendoakan smoga kita semua dpt menghdapi mnggu peperiksaan ini dgn jayanya dan dpt menyempurnakan semua soalan dgn mudah.. insyaAllah, amin.. 

hm, ok, smpai di sini dulu.. bye.. assalamualaikum.. :)

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

adik beghadik :D

cashier econsave kjap..

Tanam Anggur :P