INTRODUCTION

salam.. 
ari ni merupakan ari bersejarah bg sye.. sebabnye, ari ni sye sign up blog ni.. hehe.. sume org msti dah berzaman kan ada blog.. hahah.. tpi x pe la, at least, skrg ni kalu org tnye sye, "ada blog??".. sye dengan muka cerianye akan jawab.."ada!!".. hehe.. pa pe pun, time kasih kat housemate sye, farahin ngan kareena yg tlong ajar sye cara sign up blog ni.. dorg kata susah nak wat blog, tpi sye rse senang je.. rupa nye yg susah nak update blog ni.. dok pkir pe nak tulis.. insyaAllah, sye akan kongsikan segala ilmu yg sye ada tidak kira dari segi agama, sains, kesihatan atau mngkin psal sains pertanian (kos sye tgh study skrg).. hehe.. atau mngkin aktiviti seharian sye.. atau bhase sdap sket, diari sye.. hehe.. ok la.. smpai sini dulu untuk ari ni.. kalu esok sye rajin, sye update lg.. skrg sye nak blajo cara cari follower.. hehe.. bye.. assalamualikum..


Comments

Popular posts from this blog

adik beghadik :D

cashier econsave kjap..

Tanam Anggur :P